Montella'dan Arda ve Semih Açıklaması!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi konuştu. Montella, Arda'nın Real Madrid'de biraz daha süre alması gerektiğini söylerken, Semih Kılıçsoy'a da mesaj verdi.
Montella'dan Arda ve Semih Açıklaması!
Kayıt Tarihi: 25.03.2024 02:13 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:25
YAZI
A

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montellla, yarın oynanacak Avusturya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Montella; "Dünyadaki bütün hocalar ve futbolcular, Avrupa Şampiyonası'na katılmak ister. Bütün hazırlıklarımız son sürat devam ediyor.  Hayallerimiz var. O hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz. Çok iyi gidiyoruz. Rekabet seviyemiz çok yüksek. Son hazırlık maçında çok iyi performans verdik diyebilirim." dedi.

Arda Güler Sözleri

Montella, Real Madrid forması giyen genç yetenek Arda Güler için; "Antrenmanlarla maçların seviyesi farklı olduğu için Arda'nın Real Madrid'de biraz daha süre alması, oynaması bizim için daha iyi olur. Real Madrid için de, Arda için de, bizim için de daha iyi olur." dedi.

Kadro seçimi hakkında konuşan Montella; "Son kararlarımı aldığımda illaki üzülen taraflar olacak. Herkesin gönlü rahat olsun. Ben hayatımda hiçbir zaman politik veya forma rengine göre karar almadım. Oyun planıma hangi isimler daha uygun olacak, ona göre futbolcuları seçerim. Eğer biz iç huzuru sağlayamazsak ülkemizde bu konularda, başarı elde etmek daha zor olur." ifadelerini kullandı.
 
"Semih Kılıçsoy'u Çok Seviyorum"

Montella açıklamasının devamında; "Semih'i ben çok seviyorum, çok da beğendiğim bir oyuncu. Bu yüzden de çağırdım. Uluslararası düzeyde deneyimi çok az olan bir oyuncu. Hocalar olarak her futbolcunun bir yolcuğu vardır, onlara refakat etmemiz gerekir gelişmeleri için. Benim amacım 18 yaşında A Milli Takım'ın kokusunu ona hissettirmekti. Benim mesajım şu Semih'e, biz buradayız ve senin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Yanılmıyorsam Ümit Milli Takım'da da çok oynadığını hatırlamıyorum Semih'in ve bizim Ümit Milli'de İtalya ile çok önemli bir maçımız vardı." dedi.


Kaynak: TRT Spor

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler