Montella'dan Semih Kılıçsoy Açıklaması

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Montella'dan Semih Kılıçsoy Açıklaması
Kayıt Tarihi: 21.03.2024 23:01 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:25
YAZI
A

A Milli Futbol Takımı, yarın hazırlık maçında Macaristan ile Puskas Arena'da karşı karşıya gelecek. Basın toplantısında konuşan A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.

Montella, "Semih’in Ümit Milli Takım'a gitmesi olumlu karşılanmalı bence, burada az oynayacağına orada daha fazla oynamasını istedim" ifadelerini kullandı.

"Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar İstedim"

Zorluk derecesi yüksek maçlar istediğini aktaran İtalyan teknik adam, "Hazırlık maçlarındaki rakiplerimizi seçmemizin sebebi hazırlık maçı gibi gözükse de rekabeti yüksek maçlar oynamak. Bu maçlar takımımızın alışmasını sağlayacak. Takımı geliştirmek amaçlı ve benim takımı daha iyi görmem için bu tarz zorluk seviyesi yüksek maçlar seçtik. Zorluk derecesi yüksek maçlar istedim, belki sonuç alamayız ama bu maçlarda kendimizi geliştirirsek istediğiniz her şeyi daha iyi yapabilirsiniz" şeklinde konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler