Montella: Oyundan Memnunum

Türkiye'nin başında ilk yenilgisini Macaristan karşısında yaşayan Vincenzo Montella, "Çok fazla gol pozisyonuna girdik sadece gol atamadık. Genel olarak oyundan memnunum" dedi.
Montella: Oyundan Memnunum
Kayıt Tarihi: 23.03.2024 02:18 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:24
YAZI
A

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, deplasmanda Macaristan'a 1-0 yenildi. Ay-Yıldızlılar böylelikle İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki ilk yenilgisini almış oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Montella, "Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Oyuncularımızın verdiği reaksiyon çok iyiydi. Plana sadık kaldılar. İkinci yarı yüzde 70 topa sahip olma oranıyla oynadık, çok fazla gol pozisyonuna girdik sadece gol atamadık. Genel olarak oyundan memnunum. İlk yarı 2-3 net fırsatımız vardı. Son paslarda sıkıntı çektik. Bizim için üzücü olan sonucun bu şekilde olmasıydı. Maçın hakkı bu değildi. Macaristan da çok iyi bir takım. Biz de en iyisi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı

Montella, "Macaristan'ın son maçlarına baktığınızda çok az fırsat verdik onlara. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim, Galler maçına nazaran çok daha iyi sahada duran bir takımımız vardı. Bizim için iyi bir test oldu. Çok tempolu geçen bir maç oldu. Maçın çözümü kötü bir pozisyondan doğdu. Sadece o pozisyondan dolayı kaybettik." dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler