Selçuk Şoförlerinden Yeni Rektör Şahin'e Ziyaret

Selçuk Üniversitesi (S.Ü) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, üniversite bünyesinde çalışan şoförleri makamında kabul etti. Şahin, “Üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi bir adım daha ileri götürebilmek için hepimiz görevlerimizi daha iyi yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız” dedi.
Selçuk Şoförlerinden Yeni Rektör Şahin'e Ziyaret
Kayıt Tarihi: 29.01.2016 11:25 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:58
YAZI
A
 Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde görevli şoförler, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Araç İşletme Personelini makamında kabul eden Prof. Dr. Şahin, “Hepimiz biriz… Görevlerimiz farklı, ancak hepimiz üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için gayret harcıyoruz. Üniversitemizde görevli akademik ve idari personelimizin de bu ilkelerle yoğun çaba harcadığını gururla takip ediyorum. Sizler önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz, Yaratan’dan duam; tekerleğinize taş değmemesi. İnşallah yeni dönemde daha güzel çalışmalar bu çatı altında yürütülecek” dedi.



Selçuk Üniversitesi Araç İşletme amiri Tahir Badem, Araç İşletme Amir Yardımcısı Mehmet Ali Güler de Rektör Şahin’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup, “Ekibimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin hizmete devam edeceğiz” sözü verdiler.




ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler