Suat Pamukçu AK Parti'ye Katıldı

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı. Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne katılan Pamukçu'ya parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.
Suat Pamukçu AK Parti'ye Katıldı
Kayıt Tarihi: 24.03.2024 19:48 - Son Güncelleme: 27.04.2024 06:02
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, yerel seçime az bir süre kala kurucuları arasında yer aldığı partisinden ‘kuruluş ilkelerine bağlı kalmadığı’ gerekçesiyle istifa ettiğini açıklamıştı.
 
Suat Pamukçu istifasının ardından AK Parti'ye katıldı.

Rozetini Erdoğan Taktı

Pamukçu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde taktı.
 
Ne Olmuştu?

Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Milletvekili olarak seçilerek TBMM'ye giren Suat Pamukçu 20 Şubat'ta partisinden istifa etmişti.

Pamukçu, gerekçe olarak "partisinin kuruluş inanç ve felsefesinden uzaklaşmasını" göstermişti.

Pamukçu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklı selimin avdet edeceğini ümitle bekledim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım."


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler