Tahir Büyükkörükçü'nün Hayatı Belgesel Oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçü Hocayı vefatının 13. yılında düzenleyeceği programla anacak. 5 Mart Salı günü saat 20.00'de Selçuklu Kongre Merkezi'nde Büyükkörükçü'nün hayatının anlatılacağı belgesel gösterimi de yer alacak.
Tahir Büyükkörükçü'nün Hayatı Belgesel Oldu
Kayıt Tarihi: 04.03.2024 13:23 - Son Güncelleme: 04.05.2024 12:23
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçü'nün vefatının 13. yılında "Tahir Büyükkörükçü Anma Gecesi ve Belgesel Gösterimi" programı düzenleniyor.

5 Mart Salı günü saat 20.00'de Selçuklu Kongre Merkezi'ndeki programda Büyükkörükçü'nün hayatının anlatılacağı belgesel gösterimi de yer alacak.

Konyalıları programa davet eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Tüm hemşerilerimizi, Tahir Büyükkörükçü Hocamızı yâd edeceğimiz bu manevi buluşmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler