Yeniden Refah Partisi Ankara'daki İstifa Haberini Yalanladı!

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Yönetimi'nin istifa edip AK Parti'ye katıldığı iddia edilmişti. Parti tarafından yapılan açıklamada; "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan birtakım şahıslardan oluşmaktadır" denildi.
Yeniden Refah Partisi Ankara'daki İstifa Haberini Yalanladı!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 04:13 - Son Güncelleme: 26.04.2024 08:55
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi'nin konuya ilişkin açıklamasında, "Seçime sayılı saatler kala Yeniden Refah Partimize yönelik algı operasyonları bir süredir olduğu gibi ardı ardına yoğunluğunu artırarak devam etmektedir" denildi.

520.000 üyeyi geçerek üye sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük 3. siyasi partisi konumuna gelindiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bizleri algı operasyonlarıyla aşağı çekme derdinde olanlara tavsiyemiz emeklilerin, esnafın, öğrencinin ve ağır ekonomik koşullar altında yaşayan milletimizin derdiyle ilgilenmeleri ve siyonist İsrail zulmü altında soykırıma maruz kalan Gazzeli kardeşlerimizin derdine derman olmasıdır." ifadeleri kullanıldı.

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç da X hesabında "Ankara İl Teşkilatımız görevinin başındadır" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler