AK Parti Seçmeninin İstemediği Özlem Zengin İle İlgili Açıklama!

Yerel seçimleri kaybeden AK Parti'de eleştirilerin odağındaki isimlerden Özlem Zengin ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Açıklamada, "Davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz" ifadesi ise dikkat çekti.
AK Parti Seçmeninin İstemediği Özlem Zengin İle İlgili Açıklama!
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 03:58 - Son Güncelleme: 28.04.2024 05:16
YAZI
A

Yerel Seçimlerden mağlup çıkan AK Parti'de tartışmalar devam ediyor. Parti içinde ve seçmen nezdinde tartışılan isimlerin başında gelen Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İcraatları ve açıklamalarıyla özellikle muhafazakar kesimin hedefi olan Zengin'in görevden alındığı iddia edildi. İddia kısa sürede yalanlandı.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler sosyal medya platformu x (Twitter) hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin'in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim. Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

H***n Hüs***n

07.04.2024 22:03

5199 sayılı akla ziyan kanunun mimardır. Bu kanun yüzünden binlece insanımız başıboş köpeklerce ısırılmış, onlarca insanımız ölmüş ve kuduz olmuştur. Köpekler milli güvenlik problemine dönüşmüştür.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler