AK Parti'ye Yakın Gazeteciden 'Kibir' Eleştirisi

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde aday belirleme sürecinde dair açıklamalarda bulunan Gazeteci Zafer Şahin, AK Parti seçmeninin kibirden hoşlanmadığını belirtti. Şahin, "Bu partiye oy veren taban, sürekli sizin aileniz ya da eşiniz dostunuz makam mevki sahibi olsun diye size oy vermiyor" ifadelerini kullandı.
AK Parti'ye Yakın Gazeteciden 'Kibir' Eleştirisi
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 22:44 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:25
YAZI
A

AK Parti seçmeninin kibirden hoşlanmadığını belirten Zafer Şahin, 'Bu parti kayırmacılığı sevmiyor' diyerek AK Parti'ye göndermede bulundu.

Seçim döneminde bakanların sahaya inmesine ilişkin konuşan Şahin, AK Parti seçmeninin kibri sevmediğini ve AK Parti'ye 'garibanların, yoksulların, emekçilerin' oy verdiğine dikkat çekti.

"Anadolu'nun x bir ilinin ilçe adayına eski bir bakan ya da mevcut vekilinin destek vermek için sahaya inmesi gibi çalışmalar yapıldı." diyen Şahin, "Bu partiye oy veren taban, sürekli sizin aileniz ya da eşiniz dostunuz makam mevki sahibi olsun diye size oy vermiyor" ifadelerini kullandı.

AK Partili siyasetçilerin yaklaşımlarına isyan eden Şahin, "Senin elinde dünyada ilk üçe yazabileceğin bir lider var. Herhangi bir kriz çıktığında 'acaba o ne diyecek' diye tüm dünya liderlerinin baktığı bir adam var. Ve sen bu adamı içerde teyzemin kızını, amcamın oğlunu bir yerlere sokacağım diye bu adamı bu pozisyona sokuyorsan lütfen köşene çekil. Yeter, lütfen köşene çekil" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler