Akşener Kurultayda Aday Olacak mı? Net İfadesi Var!

Olağanüstü Kurultay kararı alınan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in aday olup olmayacağı merak ediliyor. İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, konuya dair önemli bir açıklama yaptı.
Akşener Kurultayda Aday Olacak mı? Net İfadesi Var!
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 03:52 - Son Güncelleme: 29.04.2024 23:29
YAZI
A

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart seçimleri sonrası olağanüstü kurultay kararı aldı.

Parti tabanından tepkiler sonrası seçimli genel kurula giden Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

tv100 canlı yayınında konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Akşener'in adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Poyraz şunları söyledi: "Bu süreçte bir siyasi partinin Genel Başkanı olarak Sayın Akşener partisini kongreye götürmek mecburiyetindedir. Dolayısıyla da partisini kongreye götürme kararı vermiştir. Sayın Akşener'in bu konuya ilişkin net ifadesi var. Net ifadesi sonrasında da bir Kurultay kararı verdi. Bütün bunları alt alta koyunca Meral Akşener'in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum."


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler