Bahçeli'den Danıştay Üyelerine: Maklube Mi Yiyordunuz?

Danıştay'ın FETÖ'den ihraç hakimlere iade kararına ilişkin sert açıklamalar yapan Devlet Bahçeli, "Kararı alırken maklube mi yiyordunuz, haşhaşilerin vaazlarını mı dinliyordunuz?" diye sordu.
Bahçeli'den Danıştay Üyelerine: Maklube Mi Yiyordunuz?
Kayıt Tarihi: 20.02.2024 11:38 - Son Güncelleme: 28.04.2024 01:33
YAZI
A

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'den ihraç hakimlere iade kararına ilişkin, "Danıştay'ın kararı son derece tehlikeli ve sakıncalıdır. İade kararını HSK'nın yeniden incelemesi yerindedir" dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

"Anayasa Mahkemesi ile Danıştay'ın verdiği bazı kararların doğrudan devlet onuruna, milli varlık ve güvenliğimizin ruhuna zarar verdiği açıktır. Sosyal, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesi hukuktur. Milletimizin sinir uçlarını tahriş eden FETÖ'cülerle, PKK'lılarla alan açan sözü geçen yüksek mahkemelerin sıra fiyat istikrarını hedef alan fiyat anarşistleriyle ilgili önleyici kararlar almaya geldiğinde üç maymunu oynaması işgüzarlık ve iki yüzlülüktür. Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın geriletilmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların, azgın fiyat anarşistlerinin ve bunların arkasındaki FETÖ'cülerin hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl tesis edilecektir?

"Fetö'cüleri Aklamak Vatana, Millete Ve Adalete İhanet Değil Midir?"

Türk hukuk sistemi zehirlenmiş, haksızlık ve hukuksuzluk habis bir ur gibi yayılmıştır. Danıştay 5. Dairenin FETÖ'den ihraç edilen 387 hakim ve savcıyı tekrar mesleğine iade eden kararı çok tehlikelidir, çok sakıncalıdır. Hukuki bir temeli yoktur. Bu dairenin göreve iade kararı verdiği kişiler arasında ankesörlü hatlarla haberleşen, mahrem imamlarla irtibatı olan, bylock yazışmalarında adı geçen, terör örgütlerine bağış yapan, hakkında örgüt üyeliğinden işlem yapılan isimlerin olması nasıl izah edilebilecektir? Danıştaş 5. Daire nereye hizmet etmektedir? Bu karar alınırken 5. Daire üyeleri makbule mi yiyorlar, haşhaşilerin vaazlarını mı dinliyorlar? FETÖ'cüleri aklamak vatana millete ve adalete ihanet değil midir? FETÖ'cüleri görevi iade etmek cinayet değil midir? FETÖ'ye merhamet, şehitlerimize hakaret değil midir? Danıştay 5. Dairesi adalet ve hukuka göre karar vermemiştir. Allah'tan Hakimler ve Savcılar Kurulu devreye girmiş ve mesleğe iadesi yapılan 387 kişi hakkında yeni bir inceleme başlatmış, aynı zamanda Danıştay İdari Davaları Genel Kurulu'nda gerekli itirazlar yapılmıştır."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler