Erbakan: 31 Mart Seçimlerinin Tartışmasız Galibiyiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, açıklanan verilere göre partisinin 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumunda olduğunu söyledi. AK Parti'ye mesaj veren Erbakan, "seçim sonuçlarının sorumluluğunu kendinizde arayın" dedi.
Erbakan: 31 Mart Seçimlerinin Tartışmasız Galibiyiz
Kayıt Tarihi: 01.04.2024 02:30 - Son Güncelleme: 30.04.2024 02:34
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Genel Merkezinde seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erbakan şunları söyledi:

"Bilindiği üzere şu ana kadar Türkiye geneli sandıkların yaklaşık %75'i açılmıştır. Şu anda elimizde olan sonuçlara göre bu seçimde Yeniden Refah Partimiz 3. parti olmuş, % 6 oy oranına ulaşmış ve böylelikle oylarını 14 Mayıs seçimlerine göre %100'ün üzerinde artırarak, oylarını en çok artıran parti olmuştur. Bu sonuçlara göre Yeniden Refah Partimiz açık bir şekilde seçimin tartışmasız galibi ve yıldızıdır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat Belediyesi ile 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazandık. Yani şu anda 69 belediye başkanlığı kazanmış durumdayız.

Milletimiz tercihini Milli Görüş'ten ve Yeniden Refah'tan yana kullanmıştır. Bu sonuçlar Milli Görüş'ün yeniden şahlanışıdır, Yeniden Refah'ın iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir. Aziz milletimize Yeniden Refah Partimize göstermiş oldukları bu büyük teveccüh nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Milletimiz iftiracılara, gazeteci kılığına girmiş trollere ve yolunu kaybetmiş vefasızlara büyük bir ders vermiştir.

Seçim sürecinde Teşkilatlarımız ve adaylarımız da tüm tehditlere, baskılara ve özel talimatla gerçekleştirilen medya ambargolarına rağmen, disiplinli ve gayretli bir şekilde çalışarak büyük bir başarı ortaya koymuşlardır.

Tüm teşkilatlarımızı ve tüm adaylarımızı bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum."

Milletimiz İktidar Partisine Sarı Kart Göstermiştir

"Bu Seçimin bir diğer önemli sonucu Milletimizin iktidar partisine sarı kart göstermesi olmuştur." diye konuşan Erbakan, "İktidar partisi 2019 Yerel seçimlerine göre % 8 oy kaybetmiştir. Neredeyse 200 belediye Başkanlığı kaybetmiş ve 574 belediye başkanlığından, 381 belediye başkanlığına düşmüştür. Bu sonucun oluşmasında seçim sürecinde de defaatle ifade ettiğimiz gibi; İktidarın uyguladığı borç-faiz-zam-vergi ekonomisi nedeniyle oluşan yoksulluk, ekonomik kriz, İsrail'le ticaret ayıbı, PKK, DHKP-C ve FETÖ terör örgütlerine kucağını açan, İslam ve Kuran düşmanı İsveç'in NATO üyeliğine onay verilmesi, rantçı belediyecilik anlayışı büyük rol oynamıştır. Milletimiz yönetimde adaleti, paylaşımda adaleti, yargıda adaleti ve dış politikada da söylemlerle eylemlerin uyumlu olmasını tam anlamıyla talep ettiği mesajını iktidara net bir şekilde vermiştir. Milletimiz adına temennimiz; iktidarın bu sonuçtan gerekli dersi çıkarması ve bu yanlışlardan bir an önce dönmesidir. Bu seçim sonuçlarını değerlendirirken Yeniden Refah Partimizi ya da başka siyasi partileri suçlamak yerine gerçekleri görün ve yanlışı ve hatayı kendinizde arayın." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler