Erdoğan: Sıkıntıları Yine Biz Çözeceğiz

Antalya mitinginde yaklaşık 80 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomik sıkıntıların çözümünde önemli mesafe alındığını söyledi. Erdoğan, "Sıkıntıları yine biz çözeriz." ifadelerini kullandı.
Erdoğan: Sıkıntıları Yine Biz Çözeceğiz
Kayıt Tarihi: 02.03.2024 17:08 - Son Güncelleme: 27.04.2024 21:13
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarını Antalya'da sürdürdü.

Erdoğan bu kapsamda Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen AK Parti mitingine katıldı, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.

Ekonomik sıkıntıların çözümünde önemli mesafeler alındığını söyleyen Erdoğan, "Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz. Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu ve kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Nereden, nereye." dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Milletimiz onların ciğerlerini biliyor. Biz milletimize sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da biz çözeceğiz, biz. Ülkemizi siyasetiyle, sanayisiyle, teknolojisiyle, tarımıyla, turizmiyle dünyanın en üst sıralarına nasıl taşıdıysak, Türkiye Yüzyılı'yla zirveye de öyle çıkaracağız. Gerisinde 10 yıllık zorlu bir mücadelenin, küresel krizin olduğu ekonomik sıkıntıların çözümünde önemli mesafe kat ettik.

"Milli Gelir 1,1 Trilyonu Aştı"

Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz. Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyürken, milli gelirimiz 1,1 trilyonu ve kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Nereden, nereye.

"Antalya-Alanya Otoyolu İnşasına Başlıyoruz"

Antalya-Alanya Otoyolu'nun inşasına yakında başlıyoruz. Antalya Şehir Meydanı-Havalimanı-Expo Tramvay Hattı'nı hizmete aldık. Havalimanında terminal binasını büyüterek kapasiteyi yıllık 35 milyona çıkardık. Havalimanımız tam kapasite çalıştı. Önümüzdeki yıllarda talebi de göz önünde bulundurarak, Antalya Havalimanı'nın kapasitesini yıllık 80 milyona çıkarıyoruz."


Kaynak: NTV


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler