Heniyye: Halkımız Özgürlük İçin Ağır Fedakârlıklar Yapıyor

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas lideri İsmail Heniyye Dünya Kudüs Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte konuştu. Heniyye düşmanı yenmek için tarihi bir fırsatlarının olduğunu söyledi.
Heniyye: Halkımız Özgürlük İçin Ağır Fedakârlıklar Yapıyor
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 04:13 - Son Güncelleme: 30.04.2024 02:43
YAZI
A

Hamas lideri İsmail Haniye, "Bu savaşta düşmanın kendisi ve ordusu için yarattığı tüm illüzyonlar yıkıldı, Gazze ve Filistin'in kahramanları korku bariyerini yıktı ve düşmanı yenmek için tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız" dedi.

"100 yılı aşkın bir süredir halkımız özgürlüğüne kavuşmak ve işgali topraklarından söküp atmak için en ağır fedakârlıkları yapıyor."

Haniye müzakerelerle ilgili olarak, "İşgalci taraf müzakerelerde hala oyalayıcı ve uzlaşmaz bir tutum sergiliyor ve savaşı durdurmaya yönelik haklı taleplerimize yanıt vermiyor." derken, "Kalıcı ateşkes için Gazze'den çekilme, yerinden edilenlerin geri dönmesi, yardım girişi ve esir anlaşması taleplerimize bağlıyız" şeklinde konuştu.

Heniyye ayrıca, Aksa Tufanı Operasyonunun, dünya çapında milyonlarca özgür insanın kalbinde Filistin'i yeniden canlandırdığına dikkat çekti.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler