OpenAI'den Video Üretim Teknolojisi: Sora

OpenAI, Sora adını verdiği video üretim teknolojisi ile büyük ilgi topluyor. Sora, yazılı metinleri gerçekçi videolara dönüştürme yeteneğiyle öne çıkıyor.
OpenAI'den Video Üretim Teknolojisi: Sora
Kayıt Tarihi: 17.02.2024 01:06 - Son Güncelleme: 27.04.2024 17:08
YAZI
A

Yapay zeka alanındaki öncü şirketlerden biri olan OpenAI, Sora adını verdiği video üretim teknolojisi ile büyük bir ilgi topluyor. Sora, yazılı metinleri gerçekçi videolara dönüştürme yeteneğiyle öne çıkarken, Microsoft'un yatırımcısı olduğu OpenAI’nin inovasyonlarına bir yenisini ekliyor.

Şirketin açıklamalarına göre, Sora henüz genel kullanıma açılmamış olup, önce belirlenen profesyoneller tarafından test edilecek. Kullanıcılar, bir dakika uzunluğunda videolar oluşturabilme potansiyeli taşıyan bu teknolojinin detaylarını merakla bekliyor.

Sora’nın gerçekçilik seviyesi, şirketin paylaştığı örnek videolarda gözlemlenebiliyor. Ancak, OpenAI, teknolojinin bazı sınırlamalarını ve zayıf yönlerini de kabul ediyor. Şimdilik görsel içerikle uğraşan profesyonellerin erişimine açık olan Sora'nın ücretlendirme modeli henüz netlik kazanmamışken, genel kullanıma ne zaman açılacağı da belirsizliğini koruyor.

Sora'nın gelecekte kullanıcılara sunulması durumunda, detaylı bilgilere OpenAI'nin resmi web sitesi veya ilgili platformlardan ulaşılabilecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler