Akşener: Her Siyasi Parti Kendi Projeleriyle Yarışmalı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak siyasetinin başarı getirmediğini söyledi. Akşener, "Her bir siyasi parti kendi projeleriyle, kendi vizyonuyla, kendi hizmet anlayışıyla yarışmalı." dedi.
Akşener: Her Siyasi Parti Kendi Projeleriyle Yarışmalı
Kayıt Tarihi: 17.03.2024 01:53 - Son Güncelleme: 25.04.2024 07:28
YAZI
A

Akşener, Uşak'ta Partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Akşener, Türkiye'nin kötü yönetildiğini savundu.

Akşener, kararları tek kişinin verdiği sistemi bitirmek üzere, "mecbur kaldıkları için" ittifak siyasetine "evet" dediklerini ifade ederek, "2018'de bu ittifak siyasetiyle yola çıktık. Millet İttifakı, Cumhur İttifakı oldu. Ama sayın Erdoğan'ın tekrar seçilmesi noktasında başarısız olduk" ifadelerini kullandı.

Akşener, "Tekrar şapkamızı önümüze koyduk. İYİ Parti olarak düşündük. Buradan herhangi bir siyasi partiyi düşman ilan etmek için konuşmuyorum. Her bir siyasi parti kendi projeleriyle, kendi vizyonuyla, kendi hizmet anlayışıyla yarışmalı bu ülkede" değerlendirmesinde bulundu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler