Bayülgen'den Alkış Alan Çıkış

Gazze Konusunda sanatçıların çoğunluğu üç maymunu oynarken, katıldığı ödül töreninde konuşan ünlü sinemacı Okan Bayülgen Gazze'deki duruma dikkat çekti. Bayülgen, "Dünya seyirci kalıyor. Hiç gündemden düşürmemek lazım. Yaşasın hayat! Yaşasın çocuklar! Yaşasın Filistin!" dedi.
Bayülgen'den Alkış Alan Çıkış
Kayıt Tarihi: 21.12.2023 20:13 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:52
YAZI
A

"Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri düzenlendi. Konser, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi.

Dünya seyirci kalıyor

Konsere katılan ünlü isimlerden biri de sinemacı Okan Bayülgen oldu. Bayülgen, törende yaptığı konuşmasında Gazze'deki katliama değindi.

Bölgede yaşananlara karşı sessiz kalmayanlara teşekkür eden Bayülgen, "Dünya seyirci kalıyor. Gündemden hiç düşürmemek lazım." dedi.



Yaşasın hayat! Yaşasın çocuklar! Yaşasın Filistin

Bayülgen, şu ifadeleri kullandı:

Dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyelim: Dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabilir, nasıl! Her şeyden önce Yavuz'a ve Fulya'ya teşekkür etmek lazım. Seyirci kalmayanlara.. Siz de seyirci kalmayanlarsınız. Ekran başındakiler seyirci kalmayanlar, bu gecenin paydaşı olan tüm sanatçılar, seyirci kalmayanlar!

Sesimizi yükseltmek lazım, şarkı söylemek lazım, türkü söylemek lazım, bağırmak lazım, haykırmak lazım, paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım.

Yaşasın hayat! Yaşasın çocuklar! Yaşasın Filistin!

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler