CHP'de Genel Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Koza Yardımcı, CHP yönetiminin aday belirleme stratejini sert sözlerle eleştirerek, Genel Başkan Yardımcılığından istifa ettiğini duyurdu.
CHP'de Genel Başkan Yardımcısı İstifa Etti
Kayıt Tarihi: 15.02.2024 20:18 - Son Güncelleme: 26.04.2024 17:51
YAZI
A

Koza Yardımcı istifa açıklamasında, ''Yaptığım tüm uyarılara rağmen CHP Örgütlerinin ve seçmenlerimizin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti.'' dedi.

Aday belirleme sürecine eleştirilerde bulunan Yardımcı, "Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin emeklerini gözeterek, liyakat esaslı, belirlenen kurallara ve talimatlara uygun bir aday belirleme süreci olması için mücadele ettim" ifadelerini kullandı.

Yardımcı, "Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinden ve seçmenlerimizden gelen tepkilere kulak tıkamamı kimse bekleyemez. Benim asli sorumluluğum onlaradır." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler