CHP'li İBB'den Ramazan Ayında Skandal Konser!

İBB yine büyük bir skandala imza attı. İBB Kültür tarafından organize edilen, Ramazan ayının ruhuyla bağdaşmayan Gaye Su Akyol konserinin bir de "Ramazan etkinliği" adı altında yapılması vatandaşların tepkisini çekti.
CHP'li İBB'den Ramazan Ayında Skandal Konser!
Kayıt Tarihi: 23.03.2024 03:28 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:34
YAZI
A

CHP yönetimindeki İBB'ye bağlı Kültür İstanbul tarafından, Ramazan ayının manevi ruhuyla bağdaşmayan rezil bir etkinlik düzenlendi.

LGBT Destekçisi Gaye Su Akyol Konser Verdi

Kültür İstanbul'un verdiği etkinlik kapsamında LGBT destekçisi Gaye Su Akyol konser verdi. Skandal görüntüler İBB Festival Park'ın sosyal medya hesabından paylaşılırken şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan etkinlikleri, ilk günden bu yana dopdolu geçiyor. Kendine özgü tarzıyla geleneksel Anadolu ezgilerini çağdaş müzikle harmanlayarak Türk müziğine modern ve deneysel bir bakış açısı getiren şarkıcı ve söz yazarı Gaye Su Akyol, Kadıköy Festival Park'ta sahnedeydi"



Tepki Yağdı

Sosyal medyada vatandaşlar rezilliğe tepki gösterdi. Vatandaşlar söz konusu etkinliğin Ramazan Ayı ile uzaktan yakından alakası olmadığına dikkat çekerken, LGBT destekçisi bir isimin konser vermesini de ayrıca eleştirdi.

Sapkınlığa Destek Vermişti

Gaye Su Akyol 2019'da 8 Mart'ta yayınlanan "İstikrarlı Hayal Hakikattir" klibini anlatırken, "Kadın olmam hiçbir şeyin önündeki engel ya da kolaylaştırıcı güç olamaz, keza erkek ya da LGBTİ birey olmak da öyle. Bunun için mücadele ediyorum." ifadeleriyle sapkınlığa arka çıkmıştı.


Kaynak: Takvim

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler