İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstifa Etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili sosyal medyadan yaptığı paylaşımla partiden istifa ettiğini açıkladı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstifa Etti
Kayıt Tarihi: 27.02.2024 00:56 - Son Güncelleme: 25.04.2024 08:11
YAZI
A

X üzerinden paylaşım yapan Karakeçili, "Her veda zordur çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım, tüm İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hata yaptığını söyleyen Karakeçili, "Gelinen noktada partinin idaresi, tokmağın birinin, davulunsa başkasının elinde olduğu, siyasal bir gürültü kaynağına dönüşmüştür" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti: "Bu hazin durumu üzüntüyle izleyen partimizin milyonlarca seçmeni ise davul ve tokmak arasında sıkışıp kalmıştır."

Karakeçili, "Genel Başkan Sn. Meral Akşener oldukça bilgili bir siyasetçi, fazlasıyla tecrübeli bir orkestra şefi olmasına rağmen, en iyi bildiğini zannettiğimiz enstrümanlara ısrarla yanlış parçalar icra ettirmekte, en iyi bildiğini varsaydığımız notalara da sürekli yanlış basmaktadır" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler