Karabacak'tan Çağrı: Alışverişimizi Esnaflarımızdan Yapalım

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, vatandaşların bayram alışverişlerini Esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Karabacak, Konya esnafının cazip fiyat uygulaması ve hizmette gerekli titizliği gösterdiğini söyledi.
Karabacak'tan Çağrı: Alışverişimizi Esnaflarımızdan Yapalım
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 04:27 - Son Güncelleme: 29.04.2024 23:01
YAZI
A

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya esnafının bayram alışverişleri konusunda hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

Vatandaşlarımızın bayram alışverişinde ilk tercihlerini esnaf ve sanatkarlardan yana kullanmalarını istediklerini belirten Karabacak, "Konyalı 62 bin Esnaf ve Sanatkarlarımız, cazip fiyat uygulaması, kaliteli üretim, hizmette gerekli titizliği ve insan sevgisini ön plana tutmaktadır. Vatandaşlarımız, son dönemde enflasyona bağlı olarak gıda ürünlerindeki fiyat artışı nedeniyle merdiven altı imalatı ve kalitesiz ürünleri piyasaya sürenlere yönelmemelidir. Hangi koşullarda üretildiği bilinmeyen, hijyenden uzak merdiven altı ürünler insan sağlığını son derece etkilemektedir. Ürünlerin fiyatı belliyken maliyetinin altında bir ürün satılması mümkün değildir. Alışverişini, ailesinin sağlığını koruma adına, kendi yemediğini müşterisine satmayan, istihdama katkıda bulunan ve artan maliyetler karşısında ayakta durmaya çalışan Esnafımızdan yapmalıdır" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler