Konya'da Büyükşehir Bayrama Hazır!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın vatandaşlar için rahat ve güvenli geçmesi için bir takım hazırlıklar yaptı. Toplu taşıma hizmetleri ve KONPARK'a bağlı otoparklar ücretsiz kullanılabilecek.
Konya'da Büyükşehir Bayrama Hazır!
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 01:50 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:33
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince vatandaşların ziyaretlerini kolaylaştırmak için otobüs ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının bayramın ilk üç günü ücretsiz olmasını sağladı. Toplu taşıma, bayram boyunca pazar günleri uygulanan tarife ile hizmet verecek.

Arefe gününden itibaren bayramın bitimine kadar KONPARK bünyesindeki tüm kapalı, yol üstü ve açık otoparklar ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bayram ziyaretleri kapsamında mezarlıklara gidecek vatandaşlar için de özel hazırlıklar yapıldı. Mezarlık alanlarının temizliği ve güvenliği artırıldı, ayrıca hava ve gürültü kirliliği şikayetlerine karşı tedbirler alındı. Bayram boyunca şehir genelinde temizlik ekiplerinin çalışmaları devam edecek.

Konya genelindeki 31 ilçede bulunan 83 itfaiye merkezi de bayram süresince göreve hazır olacak. Vatandaşlar, yangın ve acil durumlar için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayabilecekler.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler