Konya'da Uğur İbrahim Altay Büyük Oy Kaybıyla Yeniden Başkan

Konya'da kesin olmayan sonuçlara göre seçimi Uğur İbrahim Altay kazandı. Türkiye genelinde büyük oy kaybı yaşayan AK Parti, Konya'da yüzde 20'nin üzerinde kayıp yaşadı. Altay, sosyal medyadan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamasını da yaptı.
Konya'da Uğur İbrahim Altay Büyük Oy Kaybıyla Yeniden Başkan
Kayıt Tarihi: 01.04.2024 01:08 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:43
YAZI
A
Toplamda 1 milyon 649 bin 557 seçmenin bulunduğu Konya'da sandıkların büyük çoğunluğu açılırken, kesin olmayan sonuçlara göre; Cumhur İttifakı'nın adayı Uğur İbrahim Altay bir kez daha seçimi kazandı.

2019 seçimlerinde yüzde 70'in üzerinde bir oy oranıyla seçilen Altay, bu seçimde yüzde 49'a gerileyen oy oranıyla dikkat çekti.

Altay'dan İlk Açıklama

Başkan Altay sosyal medya hesabından seçim sonuçlarına dair ilk açıklamasını yaptı.

Altay, "Sandık başına giderek Güçlü bir Konya için karar veren hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte Konya’mız için çalışmaya ve tüm hemşehrilerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Verdiğiniz emanete sahip çıkacağız, Konya Modeli Belediyeciliğimizi daha da geliştireceğiz. Allah yolumuzu açık etsin." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler