Polat Çiftinin Kızları Video Çekerek Bakana Seslendi!

Dilan-Engin Polat çiftinin kızları, İçişleri Bakanına seslendi: "Bizi suçsuz yere annesiz babasız bıraktınız, artık dayanamıyoruz."
Polat Çiftinin Kızları Video Çekerek Bakana Seslendi!
Kayıt Tarihi: 10.03.2024 15:48 - Son Güncelleme: 27.04.2024 12:05
YAZI
A

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat annesinin hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslendi.

Anne ve babasının suçsuz olduğunu savunan Nilda Polat, "Bahsedildiği gibi kara para yok, bahis yok. Neden annem ve babam 4,5 aydır içeride. Kardeşim sürekli ağlıyor, benim de psikolojim bozuldu artık. Diyecek bir şey bulamıyorum, oyalıyorum sürekli başka şeylerle. Dayanamıyoruz artık, yani lütfen süreci biraz daha hızlandırabilir misiniz? Bizi suçsuz yere annesiz babasız bıraktınız, suçları olmadığı halde. Bir şey ortaya çıkmamış tamamıyla. Niye hala içerdeler, anlamıyorum. Size burda demek istediğim tek bir şey var, ben annemi çok özledim ve onu çok seviyorum" ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler