Saadet Partisi 3 İlçe Adayını Duyurdu

Saadet Partisi Kulu, Seydişehir ve Altınekin Belediye Başkan Adayları açıklandı. Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında 286 milyon faiz ödemesi yapmış. Bu yıl ne kadar faiz ödeyeceğiz Allah bilir dedi.
Saadet Partisi 3 İlçe Adayını Duyurdu
Kayıt Tarihi: 31.12.2023 23:04 - Son Güncelleme: 28.04.2024 14:08
YAZI
A

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Aralık ayı il divan toplantısında konuşan Saydam, "Sayıştay Raporlarına göre Konya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz 2022 yılında 286 milyon faiz ödemesi yapmış. Bu yıl ne kadar faiz ödeyeceğiz, ne kadar borç ödeyebileceğiz Allah bilir. Zaten bu borçları ödeyebilmek için dünya piyasalarından borç almaya devam ediyorlar. Kendileri de itiraf ediyorlar zaten. ‘Borç almadan yönetemiyoruz’ diyorlar. Ki bunlar sadece faiz ödemeleri." dedi.

Saadet Partisi’nin Kulu Belediye Başkan Adayı Av. Semih Saraç, Saadet Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harun Erkan, Saadet Partisi Altınekin Belediye Başkan Adayı Mimar Ahmet Develi oldu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler