YRP'den İmamoğlu'ndan Para Aldılar İddilarına Yanıt: Tiksinti Verici!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan para alındığı şeklindeki iddialar için, "Tiksinti verici, bunu hak etmiyoruz" dedi.
YRP'den İmamoğlu'ndan Para Aldılar İddilarına Yanıt: Tiksinti Verici!
Kayıt Tarihi: 06.02.2024 19:23 - Son Güncelleme: 27.04.2024 01:42
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Toplantının başında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları anarak sözlerine başlayan Kılıç, "Taze ve yanan yürekler bir yıl önce olduğu gibi bugün de yangın yeri. Hayatını kaybeden 53 bin 537 vatandaşımıza bir kere daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına bir kere daha başsağlığı, sabır ve metanet temenni ediyoruz." dedi.

İmamoğlu İddialarına Cevap

Bir gazetecinin, Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan para aldığı iddiasını sorması üzerine Kılıç, "Yeni Refah Partisi'nin bir maddi menfaat karşılığı destek ilişkisine girebileceğini düşünmek bile abestir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sürecinde kurulmuş olan iyi ilişkiler ve dostluk ilişkileri var. Gönülden görüle kurulan köprüler var. Hiç kimsenin bu köprüleri yıkmaya hakkı yoktur. Siyaset bir günlük bir iştigal değildir. Siyaset uzun soluklu bir yarış, uzun soluklu bir mücadeledir. Bugün bu iddia ve iftiralarıyla gündeme gelenler, yarın insanlarımızın yüzüne bakabilme yetisini yitirirler. Tiksinti verici bu gibi iddialar karşısında yasal haklarımızı kullanacağımızı yargı yoluna gideceğimizi ifade ve beyan ediyoruz. Her kim bu tür konularla ilgili iddiası var ise belgelendirmeli ve ilgili mercilere intikal ettirmelidir. Aksi takdirde basit iftiralar, dedikodular ve söylentilerden ibaret kalacaktır. Bunu hak etmiyoruz" ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler