Yüksel: İsrail'i Habat Yönetiyor

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, "İsrail bir din devletidir. O devlet bugün mafya tipi bir örgüt olan Habat'ın kontrolünde." dedi.
Yüksel: İsrail'i Habat Yönetiyor
Kayıt Tarihi: 22.12.2023 21:12 - Son Güncelleme: 25.04.2024 09:17
YAZI
A
Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, son günlerde yerli ve yabancı basında "Habat" isimli bir örgütten söz edildiğini, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığının ifade edildiğini söyledi.

Bu örgütün Türkiye'de de büyük ölçekte gayrimenkul alımı yaptığını öne süren Yüksel, "İsrail bir din devletidir. O devlet, bugün mafya tipi bir örgüt olan Habat'ın kontrolünde. Bugünkü kaos ortamının oluşmasında en güçlü etkiyi gösteren İsrail veya Yahudiler değil, Habat ve onun da içinde olduğu küreselci şeytani siyasettir." dedi.

Yüksel, Habat üyelerinin Türk dünyasında vatandaşlık elde ettiğini, hahambaşılık kurarak Türkiye'deki mevcut Musevi cemaatinin hahambaşılığını ele geçirmek ve Türk Dünyası Musevi Hahambaşılıkları Birliği kurulması için çalışmalar yaptıklarına dair duyumlar aldıklarını söyledi. Yüksel, "Bu konu ile ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yapmakta?" sorusunu yöneltti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler