Bakan Tunç Açıkladı: Sokak Köpeği Düzenlemesi Yolda

Sokak köpeği sorunu ile ilgili konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı ile birlikte sokak köpeklerine dair hazırladıkları çalışmada sona geldiklerini paylaştı.
Bakan Tunç Açıkladı: Sokak Köpeği Düzenlemesi Yolda
Kayıt Tarihi: 17.04.2024 12:08 - Son Güncelleme: 30.04.2024 06:12
YAZI
A

Habertürk'te 'Gün Başlıyor' adlı programının sunucusu Ela Rumeysa Cebeci, Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır ile başıboş köpek sorununu ele aldı.

Çakır, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Habertürk'e yaptığı özel açıklamaları anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız, can dostlarımızı her türlü kötü muameleden korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ederken insan sağlığı ile ilgili hassas dengeyi göz etmemiz gerekli.

İnsanımızın can emniyeti başta gelen görevimiz. Bu konuda yürüttüğümüz Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışmamız var. Taslak çalışmamızı TBMM'nin takdirine sunacağız.' dedi. 3 bakanlığın yürüttüğü çalışmada artık sona gelindiğini ifade etti."


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler