NEÜ'nün Yeni Rektörü Göreve Başladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cem Zorlu görevine başladı. Üniversiteye adı verilen Prof. Dr. Zorlu, devir teslim sırasında duygusal anlar yaşadı.
NEÜ'nün Yeni Rektörü Göreve Başladı
Kayıt Tarihi: 11.12.2018 12:32 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:11
YAZI
A
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cem Zorlu düzenlenen devir teslim töreniyle Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den görevi devraldı.

Rektörlük makamında idareciler, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 8 yılı tamamlayarak görevi devrettiğini söyledi.



Prof. Dr. Şeker, “2010 yılı Aralık ayında kurucu rektör olarak atandığım Konya Üniversitesi Rektörlüğünden Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne geçiş ve ikinci dönemle beraber 8 yılı tamamlayarak bayrak yarışını devrediyorum. Bayrak yarışında görevi Prof. Dr. Cem Zorlu’ya tevdi ederken biz güven içerisinde üniversitemiz için gelecekte bayrağı yukarıya taşımak adına görev yürüteceğini ve kendisinin de üniversitemizi daha iyi noktalara taşıyacak başka arkadaşlara görevi teslim edeceğini bilerek hoş geldiniz hocam göreve diyoruz”
dedi.



Prof. Dr. Cem Zorlu ise konuşmasında duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. 


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler