Yetenek Sizsiniz'e Konya'dan Katıldı Dünyaya Meydan Okudu-Video

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün, yarışmaya Konya'dan katılan Matematik Hocası Hasan Aksu yaptığı işlemlerle komik anların yaşanmasına neden olurken, çantasından çıkardığı soruyla da tüm dünyaya meydan okudu.
Yetenek Sizsiniz'e Konya'dan Katıldı Dünyaya Meydan Okudu-Video
Kayıt Tarihi: 25.11.2012 13:23 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:13
YAZI
A
 Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Konya'dan katılan matematik hocası, yaptığı şowların anlaşılması üzerine zor durumda kaldı. Çözdüğü birbirinden ilginç matematik işlemleriyle dikkat çeken Hasan Aksu, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileriyle de polemiğe girince, yarışmada ilginç anlar yaşandı.





Bir öğrencinin, bunları ezberleyip çıkmışsınız demesi üzerine, Hasan Aksu o öğrenciyi sahneye davet etti ve sahnede komik diyaloglar yaşandı. Öğrenci sahneden yerine oturdu. Fakat salondan bir diğer başka öğrenci ise Hasan Aksu Hoca'nın yaptığı işlemin, bir formül olduğunu, ve 14 sayısı baz alındığında bu işlemin zaten çok kolay bir şekilde çözülebildiğini söyledi. Bunun üzerine salonda alkış tufanı koptu. Hasan hoca ise bu işlemin formülünün bu olduğunu kabul etmek zorunda kaldı.



Bir kaç işlem daha gerçekleştiren Aksu, en son çantasından çıkardığı soruyu seyircilere sordu ve bu sorunun çözümünün kendinde olduğunu, bu soruyu sadece oradakilere değil dünyadaki herkese sorduğunu ve 3 yıl da süre verdiğini söyledi.

Bunun üzerine yarışmada Jüri Üyeleri oylama yapmadı ve daha sonra karar verilmek üzere Hasan Hoca sahneden ayrıldı. 

O soruyu çözebilecek kişi Acun Ilıcalı'nın internet sitesinden başvurarak yarışmaya katılacak.

konyahaberler.com


İŞTE O ANLAR
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler