Halkalı Konya'da 3 Seansta Dönüşüm Çalışması

Konya'da Bilinçaltı Temizliği Eğitim ve Özel Seanslarıyla ismini duyuran, Konya'nın ilk ve tek kişisel gelişim merkezi Konya Akademide şimdi de 4 ve 3 Periyotta (seansta) Dönüşüm çalışmaları yapılıyor. 3 ve 4 seansta bir kişinin değişim ve dönüşümü sağlanarak garanti de veriliyor.
Halkalı Konya'da 3 Seansta Dönüşüm Çalışması
Kayıt Tarihi: 20.09.2016 19:32 - Son Güncelleme: 07.05.2024 21:35
YAZI
A
  Konya'nın ilk ve tek kişisel gelişim merkezi olan Konya Akademide ilginç ve etkili çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre önce faaliyete başlayan Konya Akademideki Bilinçaltı Temizliği ile ilgili eğitim ve özel seanslar büyük talep görüyor.

4-3 ve TEK Periyotta (Seansta) Dönüşüm Nasıl Yapılıyor?
1.2.3 ve 4. Seanslarda Neler Yapılıyor ?
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Merkezi İstanbul'da bulunan Arketip Akademinin Konya Şubesi olarak faaliyete başlayan Konya Akademide çok farklı eğitimler yapılıyor. Asıl eğitimleri ve özel seansları ise Bilinçaltı Temizliğine yönelik.

Güncel Özel Seans Tarihleri İçin Tıklayınız



Bilinçaltı Temizliğinin yanı sıra Astral Seyahat, Bilinçaltı Nefes Terapisi, İsim Analizi, Sınavda Başarı, Bolluk Bereket, Atalardan Özgürleşme-Karmik Bağlarımız, Aile Dizilimi, Mutlu İlişkiler, Reiki, Astroloji, Doğal ve Şifalı Taşlar gibi daha birçok eğitim yapılan Konya Akademide Özel Seanslara da büyük talep var.

Nisan Ayından beri yaklaşık 100'ün üzerinde kişi özel seans, 200'ün üzerinde kişiyle ise çeşitli eğitimler yaparak Danışanlarını ağırlayan Konya Akademi çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul'da faaliyet gösteren Türkiye'deki Subliminal Telkinlerinin İlk uygulayıcısı Atakan Sönmez, Bilinçaltı Uzmanı Özlem Şahin Konya Akademinin Eğitimcileri. İstanbul'dan eğitim ve özel seanslar için Konya'ya geliyorlar. Konya Akademideki tüm eğitim ve özel seansları ise kendisi de Sosyolog olan Mehmet Çakmak koordine ediyor.



Daha önce de haberlerini yaptığımız Atakan Sönmez ve Özlem Şahin, yıllardır binlerce kişiyle görüşerek hayatlarının değişimine yardımcı olmuşlar. Ve halen eğitim ve özel seanslarını İstanbul merkezli olarak yürütmeye devam ediyorlar.

Konya'da ise 2 ayda bir birkaç günlüğüne gelerek Konyalılarla eğitim ve özel seanslarla birçok çalışmalar yapıyorlar. Aldıkları eğitimler ve binlerce kişiyle görüşerek elde ettikleri bilgi birikimlerini ise insanlara yardımcı olabilmek için her geçen gün daha da geliştirerek sürdürüyorlar.



BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ

Konya'da uygulanan hem eğitimi hem de özel seansı yapılan ve en çok talep edilen çalışma ise Bilinçaltı Temizliği. Bilinçaltı Temizliği, kişinin bilinçaltı kodlarının ve bilinçaltı sistematiğinin tespit edilerek, olumsuz duygu-düşünce ve davranışlarından özgürleşmelerini sağlayan bir çalışma şekli.

Tek seans yapılan bireysel görüşmede, kişinin ana sorunları ve bu sorunlara bağlı tıkalı blokajları, hayata bakış açıları, inanç kalıpları tespit edilerek, ona özel subliminal telkinlerin hazırlanmasını içeriyor. Görüşmede bazı teknik ve uygulamalar da yapılarak, kişinin hem bilinçli hem de bilinçaltı düzeyde dönüşüm sağlaması amaçlanıyor. Telkinleri de dinleyen kişiler ise hızlı bir değişim dönüşüm geçiriyor.

Ancak danışanlardan tekrar görüşme ve seans istekleri gelince Konya Akademi Eğitimcisi ve Bilinçaltı Uzmanı Özlem Şahin, çeşitli periyotlardan oluşan bir sistem geliştirerek yeni bir bilinçaltı temizliği içeriği oluşturduğunu söyledi.



TEK SEANS VE 4 YA DA 3 PERİYOTLUK SEANSLAR

Konya Akademideki eğitim ve özel çalışmalarla ilgili Özlem Şahin ile Bilinçaltı Temizliği Tek Seans, 4 Seans ve 3 Seans çalışmalarına ilişkin bir söyleşi yaptık. Şahin bunların arasındaki farka değinerek bazı açıklamalar yaptı.

Bazı kişilerin derin travmalar yaşadığını, taciz, ani kayıp, ölüm gibi durumlar yaşayan kişiler olduğunu, küçüklüğünde şiddete, tacize maruz kalmış kişilerin, kötü bir çocukluk ve ergenlik yaşayan bireylerin daha detaylı incelenmesi gerektiğini
belirten Özlem Şahin, geliştirdiği yeni sistemle tam bir bilinçaltı temizliği yaptıklarını söyledi.

Aslında sorunları olan, hayatında bazı şeyleri ters giden, mutsuzluk, huzursuzluk, kaygı gibi duygulara sahip, bunlardan kurtularak kendi yolunu çizmek, yeni bir kişilik oluşturarak yeni bir hayata başlamak isteyen kişilere tek seansın yeterli olduğunu söyleyen Özlem Şahin, "Böyle bir kişiyle tek görüşme ve ona özel subliminal telkinlerin verilmesi bir değişim dönüşüm yaşanması için yeterlidir" diyor. Bugüne kadar Konya'da birçok kişiyle görüştüğünü söyleyen Özlem Şahin bu tek seanslık çalışmayla, bu kişilerinin çoğunun büyük bir ilerleme sağladığını, ve bazılarının da o aşamada olduğunu belirtti.



Ancak yukarıda da bahsedildiği gibi, "Bazı danışanların daha detaylı incelenmesi gereken durumlar da olabilmekte" diyen Şahin, "Kişinin şikayetlerine bağlı olarak bu konuyu değerlendiriyoruz. Hayat hikayesi acı ve travmalarla dolu, farklı birçok derin duygu ve düşüncelere ve hatta takıntılara sahip olan kişiler de bize geliyor. Onların daha detaylı bir analizle titizlikle incelenmesi gerekiyor ve bu nedenle böyle danışanlarımıza kesin çözüm içeren 4 ya da 3 seanslık çalışmalar yapıyoruz. Böylece değişim ve dönüşümleri daha etkili ve kalıcı oluyor" açıklamasını yapıyor.



4 ve 3 PERİYOTLUK ÖZEL SEANSLAR NASIL VE KİMLERE YAPILIYOR ?

Bilinçaltı Uzmanı Özlem Şahin, yıllarca aldığı eğitimler ve binlerce kişiyle özel çalışmaları sonucunda edindiği bilgi-birikimleriyle titizlikle düşünerek oluşturduğu 4 ve 3 Periyotluk sisteme ise 3 ya da 4 seansta dönüşüm adını verdiğini söyledi. Bu çalışmaların belirli sürelerle, işitsel ve görsel subliminal çalışmalar barındıran ve belirli periyotlarda programlanmış görüşmeleri içerdiğini, danışanların belirli aralıklarla yüz yüze, online gibi seanslar uygulayarak takip ve kontrol ederek yönlendirdiklerini söyledi.



Çalışmalarda Hipnoz, EFT, NLP, Duygusal Özgürleşme, Anne-Baba Desteği Çalışması, Aile Dizimi gibi teknikler kullanarak, sonrasında kişiye özel Subliminal Telkin CD'si hazırlayarak ve Görsel Subliminal çalışmaları da yaparak her alanda, yani bilinçli-bilinçaltı düzeyde danışanlarıyla çalıştığını belirten Özlem Şahin, hangi teknikleri kullanacağını ise kişiye özel olarak belirlediğini söylüyor.

"Kişiye hipnoz gerekiyorsa hipnoz, NLP gerekiyorsa NLP, ya da her ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Bazen bu tekniklerin birkaçını birden uyguluyoruz. Bunlar sadece teknikler. Bunlardan önce detaylı görüşmelerimiz oluyor. Kişi kendisiyle ilgili duygu, düşünce ve inanç kalıplarının da farkına varıyor. Bu bile bir çözülme sağlıyor. Hangi duyguyu neden yaşadığı, hangi inanç kalıplarından dolayı hangi olayları yaşadıklarıyla ilgili bağlantıları kendisine gösterdiğimizde bu bile bir dönüşüm sağlamak için yeterli oluyor. Biz yine de işi bırakmıyor ve dönüşümün, etkili ve kalıcı olması için gereken her şeyi yapıyoruz" diyen Özlem Şahin, çok fazla dirençli kişilerde 4 periyot (seans), daha az dirençli kişilerde 3 periyot (seans) uyguladıklarını belirtti.



"Sorunun çözülebilmesi için, iyi analiz edilmelidir" diyen Özlem Şahin, "Yapılan araştırmalarda neredeyse bütün hastalıkların psikolojik kaynaklı olduğu ortaya çıkmaktadır. Hastalık bir sonuçtur. Bazı şeylerin yolunda gitmediğinin habercisidir ve herkes her ne yaşıyorsa yaşasın zihinsel kalıp ve inançları değiştiğinde vücudu da kendisini iyileştirmektedir. Önemli olan bunların tespit edilebilmesi ve etkili çözüm yollarının uygulanabilmesidir" diyor.



Yaptıkları çalışmaların bireysel gelişim uygulaması olduğunu ve tedavi olmadığının da altını çizen Şahin, "Bize tedavi gören, ilaç kullanan kişiler de geliyor. Ancak biz tedavilerine devam etmelerini ve ilaç kullanıyorlarsa bunu da sürdürmelerini söylüyoruz. Bizim yaptığımız çalışmalar da tedavilerine yardımcı bir unsur oluyor" şeklinde konuştu.

Güncel Özel Seans Tarihleri İçin Tıklayınız



BU ÇALIŞMALARIN ÜCRETLERİ PAHALI MI ?

Bu özel periyot çalışmaların pahalı olmadığı gibi aksine İstanbul Fiyatlarının yarısı olduğunu söyleyen Şahin, "Biz burada tanıtım yapıyoruz. Bu ücretlendirmeler İstanbul'da uyguladığımız fiyatlardan çok daha düşük. Tanıtım amaçlı belirlediğimiz bu fiyatlar, sadece Konya için tanıtım amaçlı belirlediğimiz fiyatlardır. Bu yüzden herkesin katılabileceği fiyatlar belirledik" dedi. 

Değişim ve Dönüşümün günümüzün en önemli ve en zor konusu olduğunu söyleyen Şahin, "Birçok gereksiz, fuzuli şeylere harcama yapıyor, ancak kendi gelişimimiz için, böyle önemli bir şeye yatırım yapmıyorsak, bunun sonuçlarının ileride çok daha fazla para harcamak zorunda kalabileceğimiz gerçeğini de düşünmemiz gerekir. Zaten sağlığın bedeli ölçülemez"
şeklinde konuştu.

Merak edenlerin ya da ihtiyaç duyan herkesin bu eğitim ve özel seanslara katılabileceğini belirten Şahin, çalışmalarıyla ilgili detaylı bilginin ise aşağıdaki linkten edinilebileceğini söyledi.

Güncel Özel Seans Tarihleri İçin Tıklayınız

4 Seans-3 Seans ve Tek Seans Çalışmalarıyla İlgili Detaylı Bilgi ve Tarihleri İçin Tıklayınız



Bilinçaltı Kodlarımız-Bilinçaltımızı Programlamak Eğitiminin İçeriğinde Neler Var ?

Konya Akademide bir de eğitim yapacaklarını belirten Özlem Şahin, Çemberin Dışına Çıkmak halkalı iranlı escort adını verdiği Bilinçaltı Kodlarımız-Bilinçaltını Programlamak Eğitiminin 3 saat süreceğini ve katılımcılara çıkışta Subliminal Telkin CD setinin de hediye edileceğini söyleyerek Eğitim içeriğinin ise şu şekilde olacağını belirtti.

Sağlık, kariyer, ilişkiler... Dilediğiniz hayatın gerçekleşmesi için ne yapıyorsunuz?

Sadece olmasını istemek hayallerinize ulaşmak için yeterli oluyor mu yoksa daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu fark ettiniz mi?


Çemberin Dışına Çıkmak: geleceği hatırlamak geçmişi değiştirmek ister misiniz?

Evet, evet doğru okudunuz 

Aşağıdaki yukarıdaki gibidir.. Dışarıdaki içerideki gibidir…

Dünyada görmek istediğin değişim ol! der Gandhi
Bizler;
Geleceği hatırlayıp
Geçmişi değiştirebiliriz..

Başarı yolculuğunuzda;
Bu gün yaşadığımız gerçek kimin eseridir?
Ailemizin, atalarımızın ve bizim bu gerçeklikteki payımız ne kadardır?
Zihnimiz nasıl gerçeklik yaratır?
Bilinçaltı ve 3 yaratıcı güç nedir nasıl kullanılır?

Bilinçaltı kayıtlarımız ilişkilerimizi, başarılarımızı, sağlığımızı nasıl etkiler?
Bilinçaltını istediğimiz hayatı yaşamak için nasıl programlayabiliriz?


Eğitmen: Özlem Şahin
Kuantum Yaşam & Nefes Koçu / Reiki Master


Eğitimle İlgili Detaylı Bilgi-Tarihleri ve İrtibat Numarası İçin Tıklayınız


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler