Access Bars Tekniği Konya'da Başladı

Tüm dünyada birçok psikoloğun da uyguladığı yeni ve etkili bir çalışma olan access bars tekniği, Konya'da da uygulanmaya başladı. Peki nedir bu Access Bars? Nasıl uygulanıyor? Hangi sorunlarda etkili?, Kimlere uygulanabilir-uygulanamaz? İşte Access Bars ile ilgili tüm merak edilenler.
Access Bars Tekniği Konya'da Başladı
Kayıt Tarihi: 14.04.2019 12:33 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:06
YAZI
A
 Access Bars son günlerin popüler enerji değişim-dönüşüm ve bilinçaltı çalışması. Tüm dünyada birçok doktorun, psikoloğun da uyguladığı bu çalışma, fobilerden depresyona, panik ataktan takıntılar, para ve iş konularından aşk ve ilişkilere, sağlık sorunlarından birçok hastalığa kadar daha birçok konuda etkili ve kalıcı fayda sağlıyor.



Konya'da da Konya Akademi Kişisel Gelişim Merkezinde uygulanmaya başlanan bu çalışma ile ilgili Access Bars uygulayıcısı yetkilisi ile bir söyleşi yaparak çalışma hakkında detaylı bilgiler aldık.

Konya Akademi Kişisel Gelişim

Konya Akademi Kişisel Gelişim Merkezinde birçok alanda kişisel gelişim ve şifa içerikli çalışmalar yapılıyor. Nefes Teknikleri, Reiki, Astrolojik Doğum Haritası, Bioenerji gibi düşünce ve duygu değişimleri oluşturmaya yönelik birçok çalışma yapılıyor. Access Bars Tekniği de bu çalışmalardan biri. Konya'da en çok Access uygulama ve eğitimi yapılan yer Konya Akadem. Peki bu teknik nedir? Ne için ve nasıl yapılıyor?


ACCESS BARS NEDİR?

Access Bars Uygulayıcısı ve yetkilisi, yaptığımız röportajda, Access Bars'ın "The Bars" olarak tüm dünyada birçok doktor tarafından da uygulandığını ve son zamanlarda da ülkemizde hızla yayılmaya başladığını belirterek, Konya'da da bu çalışmayı başarıyla uyguladıklarını söyledi. Kafamızda bulunan 32 özel enerji noktalarına dokulnularak ve bu sırada bazı prosesler uygulayarak, danışanların yaşadıkları fiziksel ve psikolojik neredeyse tüm sorunlarında etkili bir değişim dönüşüm sağladıklarını belirtti. 

Access Uzmanı Şöyle Devam Etti:

Amerika’da Gary Douglas ve ve Dr. Dain Heer tarafından geliştirilen, enerji dönüştürücü bir çalışma olan Access Bars;

Başın üzerinde yer alan 32 özel noktaya uygulanan bir enerji seansı. İnsanların farklı şekilde işlev yapmalarına, değişimlerine ve hayatlarında olasılıklara açık olmalarına yardım eden bir terapi.

Bedenimizle bağlantılı bu 32 nokta, herhangi bir zamanda yarattığımız veya aldığımız; düşünce, fikir, inanç ve görüşleri saklar. Bu noktalar; sözel proseslerle ele aldığımız, kaynak olarak tanımladığımız bilgilere dayalıdır. Bu nedenle barsların çalıştırılması, dinamik bir ihtiyaçtır.



Bars noktaları; bedeninizle doğrudan bağlantılıdır. Barsların çalışmaya başlamasını takip eden zaman içinde; düşüncelerin, duyguların, hislerin ve enerjilerin hücreler üzerinde yarattığı etkileri de serbest bırakır.

Bilimsel bir dille anlatmak istersek, The Bars; baştaki 32 noktaya dokunarak hayatınızın o alanını sınırladığımız düşüncelerin elektriksel donanımını temizlemeyi içeren, dinamik değişime yönelik, uygulamalı bir vücut işlemidir.



ACCESS BARS HANGİ SORUNLARDA NEYE İYİ GELİYOR? FAYDALARI NELER?

Bu çalışmanın fiziksel ve psikolojik neredeyse tüm sorunlar için uygulanmakta olduğunu söyleyen Access Bars Uygulayıcı Uzmanı, zaten bu çalışmanın bütüncül bir çalışma olduğunu, hastalıklar, ağrı-sızı ya da kronik sorunlar, psikolojik sorunlar (depresyon, anksiyete, korkular, heyecanlar, takıntılar, fobiler, güçsüzlük hissi, değersizlik duyguları, bunalımlar vb), kişinin tüm bilinçaltına yönelik olumsuz düşünce ve duygu durumunun enerjisini değiştirip dönüştürmeye yönelik bir teknik olarak uygulandığını ifade etti.

Başlıca faydalarının ise şunlar olduğunun altını çizdi:

- Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.
- Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.
- Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.
- Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.
- Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.
- Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.
- Psikosomatik rahatsızlıkları azaltır.
- Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.
- Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.
- Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.
- Bedenin yaşlanma hızını azaltır.
- Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.
- Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.
- Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.
- Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.
- Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.
- Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.
- Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.
- Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.
- Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.
- Dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu (adhd) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.
- Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar."


Bunların dışında daha birçok hastalık ve psikolojik sorunların çözümünde etkili ve kalıcı fayda sağlamaktadır.



ACCESS BARS NASIL UYGULANIYOR?

Access Uzmanı, bu çalışmanın uygulayıcı tarafından yapılan bir çalışma olduğunu, eğitimini alan herkesin bunu bir başkasına rahatlıkla yapabileceğini de belirterek şöyle söyledi:

Başımızda bulunan 32 adet, zihinsel akapunktur noktaları olarak da tanımlanan ve Bars adı verilen elektromanyetik yüklerin saklandığı noktalar bulunmaktadır. Bu 32 nokta, kontrol, şifa, farkındalık, para, iyileşme, zaman, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, iletişim, umutlar, hayaller ve benzeri şeylerle ilgili düşüncelerimizin, fikirlerimizin, duygularımızın, inançlarımızın ve kararlarımızın depolandığı elektrik şarj deposudur.



Access Bars seansında bu noktalara parmak uçları ile yumuşakça dokunularak, bu noktalar aktive edilir ve burada birikmiş elektrik yükü ile beraber o konu hakkında geçmişten getirdiğimiz tüm kısıtlamalar ve blokajlar elektro manyetik olarak serbest bırakılıp silinir. Bu uygulamayı bilgisayarınızın çöp kutusunda sakladığınız ancak bir türlü silemediğiniz, sizin önünüzü tıkayan, sizi bloke eden veya yavaşlatan dosyaların silinerek rahatlamanızı sağlamaya çalışan bir sistem gibi düşünebilirsiniz.



Seans sırasında başınızda bulunan Barlara değişik kombinasyonlarda enerji vererek, zamanla kapanmış, yıpranmış veya uykuya geçmiş çalışması engellenmiş noktalar tekrardan aktive edilir. 32 enerjetik elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca, kişilerin de blokajları çözülmeye başlar ve tıkanıklıklarda yavaş yavaş açılmaya başlar. Bu sayede, uzun zamandır sizi bloke eden ayağınızda bir pranga gibi yürümenizi yavaşlatan, kendinizi yorgun veya hep mücadele içinde bırakan, sizi kısıtlayan, engelleyen, korkularınızdan, endişelerinizden ve yargılarınızdan kurtulursunuz. Hayatınız da artık işe yaramayan fuzuli yer işgal eden eskileri atıp, yeni ve harika şeyler yaratabileceğiniz, işe yarar yenilikleri kabul edebileceğiniz yeni yer açmış olursunuz.



ACCESS BARS'I KİMLER YAPTIRABİLİR? KİMLERE UYGULANAMAZ? ZARARI VAR MI?

Bu çalışmanın hiçbir zararının olmadığını, aksine herkesin mutlaka bir kez de olsa yaptırması gereken bir çalışma olduğunu söyleyen 
Access Bars Uzamnı, günlük yaşantımızda, düşüncelerimizin duyguya ve zamanla da takıntılara, korkulara, kaygılara ve hastalıklara dönüştüğünü, bunların çoğunun da bizim fark etmediğimiz zaman süreci içinde oluştuğunu vurguladı. Bunların da zamanla enerjimizin akışını bozduğunu ve bu çalışmayla enerjimizin tekrar doğal ve aktif hale geldiğini ve birçok bilinçaltı kalıplarından özgürleştiğimizi belirtti. 



Çalışmanın uzman birisi tarafından yapılması gerektiğini de belirten Badem, son zamanlarda eğitim almadan, yeterli tecrübe ve bilgi birikime sahip olmayan kişilerin bu tekniği uygulamaya çalıştıklarını, uzman olmayan kişilere yaptırılan çalışmaların da yeterli değişim-dönüşümü sağlayamayacağının altını çizdi.



ÇOCUKLAR ÜZERİNDE DE UYGULANABİLİYOR MU?

Bu çalışmanın özellikle çocuklarda uygulanmasının çok daha etkili ve önemli olduğunu belirten yetkili, fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı bireyler yetiştirebilmemiz için bu çalışmanın çocuklar üzerinde de büyük etkileri olduğunu söyledi. Ayrıca ebeveynlerin de bu uygulamayı eğitim alarak öğrenmelerinin ve çocuklarına uygulayabilmelerinin mümkün olduğunu söyledi.

UYGULAYICI NASIL OLUNUYOR?

Bu çalışmayı, eğitimlerini alan herkesin kolay bir şekilde yapabileceğini söyleyen Access Uzmanı, bununla ilgili de zaman zaman eğitimler yaptıklarını, isteyenlerin de bu eğitimi alarak uygulayıcı olabildiklerini belirtti.



FİYATLAR NE KADAR? PAHALI MI?

Hayatlarında bir kere de olsa bu çalışmayı herkesin yaptırması gerektiğini belirten Konya Akademi Yetkilisi Access Uzmanı, fiyatların oldukça makul ve özellikle Ankara ve İstanbul fiyatlarının çok altında olduğunu söyledi.

SEANS NE KADAR SÜRÜYOR? KAÇ KEZ YAPILMALI?

Seansların yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdüğünü söyleyen uzman, çalışmanın bir kere bile uygulanmasının etkili olduğunu, ancak 3 ya da duruma göre daha fazla seans uygulanan danışanlarda çok başarılı sonuçlar aldıklarının da altını çizdi. Sorunun durumuna göre bu durumun da değiştiğini ancak genellikle en az 3 seans ve daha fazla uygulama yapılan danışanlarda çok daha kalıcı ve etkili büyük değişim ve dönüşümlerin gerçekleştiğini ifade etti.



NASIL YAPTIRABİLİRİZ?

Konya Akademi Kişisel Gelişim Merkezi yetkilisi ve Access Bars Uzmanı, çalışmanın önce telefonda ön görüşme yapıldığını, daha sonra randevu alınarak belirli bir gün ve saatte yapıldığını söyledi. Merak edenlerin, soruları olanların ve çalışmayı yaptırmak isteyenlerin;

Kendilerine www.konyaakademi.com, www.terapikonya.com sitelerinden ve ayrıca
0546 440 90 84 nolu telefondan ulaşabileceklerini söyledi.


Ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak, daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz: https://www.konyaakademi.com/access-bars-konyada/

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler