Teşekkürler dostlar

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 20.05.2024 07:49
YAZI
A
 Dün telefonlarım susmadı. Hizmet camiasından pek çok insan aradı. Anadolu’dan, İstanbul’dan.
Sosyal medya ortamında pek çok mesaj aldım. Sımsıcak dostluk ifadesi olan mesajlar. Bir kısmını aşağıda sizlerle paylaşacağım.

Hizmet platformunda Ahmet Taşgetiren’in duruşunun çok güzel anlaşıldığını, kimi tepkilerin Camia’yı asla temsil edemeyeceğini gördüm.

Evet o telefonlarda dershane duyarlılığının nasıl bir Hizmet duyarlılığı olduğunun altı çiziliyordu ama mesela Afyon’dan arayan bir Hizmet gönüllüsü “Biz burada tepkilerimizin sadece dershane ile sınırlı kalmasına çok büyük itina gösterdik, başka türlü anlaşılmalardan büyük bir hassasiyetle kaçındık” demekteydi.

Mesajları okuyunca, çocuklarının sevgisini test eden baba gibi hissettim kendimi. Teşekkürler dostlar...

İşte mesajlardan bir demet

-Ahmet Bey sizin duruşunuzu ve samimiyetinizi biliyoruz. Dengesiz yazılara ve kişilere itibar etmeyin. Arabuluculuk hayırlıdır. (ERCAN ERDEM@ERCANERDEM403)

-H.A. kimdir hocam? Üzdüğü gönlü yıllardır günün yorumunda dinliyoruz... (İsmail Tıngıroğlu@ismail_tingir2)

-Hocam sizi önemsiyor ve yazılarınızı sürekli okuyorum. Sizi seven takdir eden oldukça fazla dostum var sıkmayın canınızı... (Bilal@aydinbilal67)

-Sayın Hocam siz hizmeti çok iyi biliyorsunuz. Kendini bilmezlere kulak asmayın. Hizmet her daim birliği gözetir.

-Hocam siz moralinizi bozmayınız hizmet hareketi içerisinde siz çok seviliyorsunuz, bir kısım insanların sözleri sizi üzmesin. (Eray TUTUCU@ErayTUTUCU12)

-Bugünkü “Ben neymişim” yazınızı üzülerek okudum. Ben size bu yazıyı yazanın hizmet hareketiyle irtibatı olan birisi olduğunu düşünmüyorum. Sizin de bir ihtimal olarak bunu nazarıitibara almanızı istirham ediyorum. (Mehmet KİLİC@MehmetKLC813)

 -Sitem dolu yazınızı okudum ve üzüldüm. Maalesef kara günlerden geçiyoruz. Sabrı ve Hakkı tavsiye etmeli. Sizin o kadife sesinizi hep duymak istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. (hasan gedik@hasan28gedik3)

-Sayın Ahmet Taşgetiren biz camia olarak sizi hep sevdik yine seviyoruz. Duruşunuzu da vicdanınızın sesi olarak görüyoruz. Şahsen bugün yazdığınız yazıyı okudum aynı yerde duruyoruz ama sanki sahte bir isim ile psikolojik harp yapılmış gibi. Sizi seviyor en kalbi duygularımla cennetin zirvelerinde Rabbim sizi Efendimize (s.a.v) komşu eylesin duası ile selamlar. (hizmethareketiseveni@mkara4181)

GYV açıklaması

Hizmet hareketinin sözcüsü konumundaki Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, dün yeni bir açıklama yaptı. Açıklamanın, “Hizmet Hareketi’nin “Erdoğan’sız AK Parti”, “Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesini önleme”, “Parti kurup siyasete girme”, “yurtdışı güçlerle AK Parti’ye karşı komplo kurma” gibi siyasi projeler içinde olduğuna dair iddiaları “komplo teorisi” ve “mesnetsiz” olarak niteleyen, seçimler öncesinde “özel hayatın mahremiyetini ihlal edici ahlak dışı metot ve girişimlerin, tekrar denenebileceğine işaret eden ve bunu “endişe verici” olarak gören, “meşru taleplerin gündeme getirilmesinde kullanılan üslup rencide edici, haksız duruma düşürücü olmamalıdır” ifadesiyle tartışmalarda doz aşımına mani olmaya çalışan bölümlerinin altını çizdim.

Bildiride “2004 MGK kararı ve fişleme” olayına değinirken, “Kararın, o dönemin anti-demokratik şartlarında sivil iktidarın isteği ve iradesi dışında imzalandığı ancak bu kararın hükümetin daha sonraki demokratik uygulamalarıyla örtüşmediği görülmektedir” diyerek, Taraf eksenli yürütülen kampanyaya mesafe koymasını önemsedim.
ETİKETLER:

Ahmet Taşgetiren

Ahmet Taşgetiren

Yazarın Diğer Yazıları