Bu da kağıt toplayıcıların pisliği

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 19.05.2024 11:30
YAZI
A
 Duyarlı bir dostumuz, sıkı bir okurumuz, Konya sevdalısı bir genç olan Muhammed Işık kardeşim gecenin bir yarısında üşenmemiş, biraz aşağıda tarif edeceğim merkezi bir caddede ki noktanın onlarca fotoğrafını çekmiş.

Bu çöplük alan, Emniyet Müdürlüğü’nün karşı tarafında, Necmettin Erbakan Üniversitemizin Rektörlüğünün bulunduğu sokak.

Muhammed’in anlattığına göre hava karardıktan sonra çöp toplayıcıları ellerinde ki sivri uçlu değneklerle burada ki çöpleri karıştırıyorlar dahası bizim tabirimizle deşiyorlar ve ardından da geriye böyle bir manzara bırakıyorlar.

Tabii çevrede ki esnaf, mahalle sakinleri perişan.

Zaten görüntünün de Konya’mıza yakıştığını herhalde kimse savunamaz.

Yetkililere duyurulur.

Çünkü bu tür kirletilme işlemi başka semtlerden de geliyor.

fotograf-2.jpg

BİR MÜDÜRÜMÜZ DAHA

ASALETİNE KAVUŞTU

Malum şehrimizi vekil müdürler yönetiyor. Şehrin vekil müdürler ile yönetilmesi, kaderimiz mi yoksa hükümetin politikası mı bilemiyorum. Ama yanılmıyorsam şu anda Konya’yı yöneten müdürlerimizin 17-18 i vekaleten yönetiyor.

Son İl Milli Eğitim Müdürlüğü durumunu hatırlarsanız vekillikle bu işler işte ancak bu kadar oluyoruz demekten de kendimizi alamıyoruz.

Neyse bu vekil müdürlerimizden çalışkan yakışıklı ve en havalı müdür olarak bildiğimiz Meteoroloji 8. Bölge Müdürümüz Sayın Erol Aydın’ın asaleti onanmış. Orman ve Su İşleri Bakanlığına ait atama kararnamesi resmi gazete yayımlanarak yürürlüğe girmiş. Böylece yaklaşık 2 yıldır Konya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü görevini vekâleten yürüten kral Trabzonlu Erol Aydın müdürümüzde asaletini almış.

Biz de bu atama kararnamesi ile Sayın Erol Aydın’a görevinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün başarılar diliyoruz.

Darısı hala vekâleten makamlarında oturan diğer müdürlerimize…

 ŞERAFETTİN TURAN’A YAKIŞIR VEDA

Konya’ya gelişinde kendisinden çok şeyler beklediğimiz ve tanıdıkça umutlandığımız ancak son dakikada sağlık sebepleri ile İstanbul’a dönüşüne hala inanmadığım Sayın Şerafettin Turan Müdürümüz bir veda açıklaması yaptı.

Bazı cümleleri ile bu veda mesajını sizlerle paylaşırken müdürümüze de İstanbul’da sağlıklı mutlu ve başarılı çalışmalar diliyoruz.

“Bundan 6 ay önce güzel duygularla, umutlarla ve büyük hedeflerle göreve başladığım,  kadim şehir Konya’mızdan istemeyerekte olsa sağlık problemlerim nedeniyle ayrılmak zorunda kalıyorum.

Öncelikle bu altı ay içerisinde bana desteğini ve güvenini esirgemeyen başta Sayın bakanımız Ömer DİNÇER beye, bakan yardımcımız Sayın Orhan ERDEM beye, Konya’mızın kıymetli milletvekillerine, çalışmalarımızda sürekli yanımızda bulunan, destek veren, Sayın Valimiz, Aydın Nezih DOĞAN beye, eğitime ve şahsıma verdiği sonsuz destekle beni onurlandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK beyefendiye, bütün ilçelerimizin mülki amirlerine ve belediye başkanlarına, üniversitelerimizin rektörlerine ve çalışanlarına, tüm daire müdürlerimize, İlçe müdürlerime, okul müdürlerime, öğretmen arkadaşlarıma, İl Milli Eğitimdeki mesai arkadaşlarıma Konya’mızın kıymetli  basın mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve beni bağrına basarak desteğini esirgemeyen  Konyalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım.

Gönül isterdi ki göreve başladığımız zaman ki koyduğumuz hedefler doğrultusunda Konya’mıza  fayda sağlayacak çalışmaları birlikte yapalım. Ancak önemli sağlık sorunlarımızın ortaya çıkması bu isteğimizin gerçekleşmesine imkan vermedi.”

…………..

İYİ PAZARLAR

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
İnsanın kendini yenmesi en şanlı zaferdir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Gerçekleri konuşmaktan korkmadığımız zaman ADAM oluruz

ETİKETLER:

Uğur ÖZTEKE

Uğur ÖZTEKE

Yazarın Diğer Yazıları