Büyükşehir’den Çin çıkartması...

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 17.05.2024 11:18
YAZI
A
 Büyükşehir’den Çin çıkartması Cengiz Çivi ve Genç Mehir ile Yazar polisler …

 Dün sabah sabah aldığım bir duyum ile artık kesin kararımı verdim: “Ben de Çin’e gideceğim…”

Aslında “Bu zıkkım Çin’de ne var?” diye hiç merak etmiyordum. Çünkü nerede ise10 yıldır eşten dosttan yani Çin’e giden her Konyalı’dan dinlediklerimle Çin’e gitmiş gibiydim.

Yani Çin’in en modern teknolojik tesislerinden, karınca gibi çalışan atölyelerine, girilmeyen arka sokaklarına, hatta çocuk yaştaki zavallıların fuhuş fiyatlarına kadar bizim millet ne yedi ise ne içti ise, her ne halt etti ise hepsini zaten bize anlatmıştı.

Ancaaak şimdi öğreniyordum ki bir Büyükşehir ekibi Çin’e gitmemişti. Şimdi onların da gideceğini öğrendim yaa.

Allah var Konya’dan gitmeyen belediyeci kadrosunda bir Büyükşehir kalmıştı artık onlar da gidecekmiş yaaa ohhh be rahatladım.

Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah. Çin’in rüzgardan bile hızlı trenlerinden, metrolarından bize de düşer diye bekliyorum.  

GENÇ MEHİR DÜĞMEYE BASMIŞ

Dün sabah ilk gelen telefon genç, dolu dolu şehir ve memleket sevdalısı, sosyal mı sosyal mali müşavir dostumuz Cengiz Çivi Bey’den geldi. Cengiz Bey’i, Cihanbeyli Platformu sayesinde tanımıştım. ArdındanCengiz Bey ve avukat Hakan Kart sayesinde kendi çapımızda küçük bir Kürt Dosyası hazırlamıştık.

Sonraki görüşmelerimizde bu iki isim ile dostluğu geliştirdik. Ardından bir iki ay önce Mehir Vakfı’ndan ayrı Genç Mehir’in doğacağını öğrenmiştik. İşte şimdi Cengiz kardeşimiz, bu Genç Mehir’in kurulduğunu ve genç ekibin düğmeye bastığını bize müjdeliyordu.       

Buradan net bir şekilde ve yüksek sesle ilan ediyorum.

Sonuna kadar bu genç kadronun yanında olacağım.

Aklımın erdiğini, elimden geleni bu kadrolara vermeye çalışacağım. Allah yollarını açık etsin ve kendilerini mahcup etmesin diyorum.

YAZAR POLİSLER KERVANINA

ERTUĞRUL GÜLER DE KATILIYORMUŞ

Ertuğrul Güler müdürü, Bingöl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Taştekin sayesinde tanımıştım. Ercan Müdür’ün ekibinden sağlam bir yapısı vardı. Ancak o günlerden bugünlere Ercan Müdür ile kurduğumuz elektriği her ne hikmetse, Ertuğrul Müdür ile kuramamıştık. Hala ben Sayın Ertuğrul Müdürü uzaktan uzağa takip ediyorum ve yine inanıyorum ki Ertuğrul Müdür de bizi uzaktan uzağa izliyordur.

Canı sağ olsun biz kendilerini Allah rızası için seviyoruz. Ülkeye faydalı olacak kadronun içinde bulunduklarını da biliyoruz. 

İşte dün sabah Ertuğrul Müdür’ün çok yakında “Cinayet Polisliği” isimli kitabını yayınlayacağını öğrendik.

Doğrusu çok mutlu oldum. Polislerin silahları kadar kalemlerini de kullanmaya başlamaları inanın tahminlerinizden çok daha fazla bizler için faydalıdır.

Bakın çok sevdiğim polis memurlarından polis müdürlerine bir sürü eş dost var. Dahası polis olan akrabamdan, halen polis kolejinde okuyan yakınlarım var.

Kendi akrabamı bile görsem, “Allah beni bu akrabamın eline bile düşürmesin” diye hemen dua ederim.

Buradan bir kere daha içten dua ediyorum: Cenab-ı Allah’ım beni ve de cümlemizi bizi en çok seven sayan polisin bile eline düşürmesin.

Neyse bire bir yaşadıklarımdan dolayı çok doluyum. Hala hazmedemediğim konular aklıma geliyor. Ve boşalacak yer arıyoruz.

Konuyu saptırmayalım. Ertuğrul Müdürü yeni kitabından dolayı şimdiden yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanın kendini yenmesi en şanlı zaferdir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Cuma vakitlerinde, mavi plakalı polis makam otoları kırmızı ışıkta geçmediği zaman ADAM oluruz.

ETİKETLER:

Uğur ÖZTEKE

Uğur ÖZTEKE

Yazarın Diğer Yazıları