Garanti Bankası’nın duyarlılığına

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 17.05.2024 02:43
YAZI
A
 Garanti Bankası’nın duyarlılığına ve Telekom’a teşekkürler

Yine çok güzel bir pazar günü siz değerli ve duyarlı okurlarımızla birlikte olmanın mutluluğu içerisinde yazımıza şehir adına sevindirici bir konuyla başlamak istiyorum.

Malum Cuma günkü yazımızda Garanti Bankası’nın reklâmının vatandaşların büyük tepkisine neden olduğunu belirterek bu işten vazgeçilmesini rica etmiştik.

Garanti Bankası’nın hassas yöneticileri aynı gün akşam saatlerinde aşağıdaki maili göndererek şehir adına bizleri sevindirdi.

Bakın Garanti Bankasından gelen yazı şu şekilde idi;  

“Değerli Gazeteci Dostumuz,

Bildiğiniz gibi, 29 Ocak Salı günü, Konya’ya verdiğimiz önemi ve Konya halkına sunduğumuz hizmetleri ifade etmek üzere bir iletişim kampanyası başlattık. Kampanyanın ardından gelişen tepkileri dikkatle izledik.

Konya halkı ile “gülümsetme” odaklı ve kente hizmet verme isteğimizi vurgulayıcı bir iletişim kurmayı amaçladığımız, tamamen iyi niyetle başlattığımız kampanyanın yanlış yorumlanması nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isteriz.

Konya halkının, özellikle sosyal medya kanallarında dile getirdiği görüşleri ilk andan itibaren dikkate aldık. Bölgedeki yöneticilerimiz de konuyu yakından takip etti, hassasiyetleri anlamaya yönelik birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Geldiğimiz noktada, kendimizi ve hedeflerimizi daha iyi ifade edebilmek adına reklam kampanyasının revize edilmesine karar verdik. Bu amaçla hızlıca aksiyon alarak 1 Şubat Cuma akşamından itibaren eski görsellerin, hazırlanan yeni görseller ile değişimini gerçekleştirdik.

Bu vesileyle 58 yıldır hizmet verdiğimiz Konya’da, bugün 20 şubemizle Konya halkının hizmetinde olduğumuzu, her zamanki gibi kentin ekonomisine değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Duyduğumuz üzüntüyü bir defa daha ifade eder, bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla, Garanti Bankası”

Bizde Konya’daki ve Genel Merkez’deki banka yöneticilerine şehrimiz ve insanlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

SELÇUKLU’NUN ARDIÇLI KÖYÜ ADINA

TEKEKOM’A DA KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR

Yaklaşık 20 gün önce şöyle bir şey yazmışız.

SELÇUKLU’NUN ARDIÇLI

KÖYÜ’NDE ÇİLE NE ZAMAN BİTER?

Selçuklu ilçesine bağlı bir Ardıçlı Köyü varmış. Bu garip köyde son bir yıldır cep telefonları dahil telefonların hiç birini kullanmak mümkün değilmiş. Dahası kullanılmıyormuş. Araya partililer filan girse de Telekom mevcut santrale hat bağlayamadığı için insanlar iyi günlerinde kötü günlerinde hep mağdur imişler.

Buraya kadar neyse diyerek dudak büktük.

Meğer asıl bomba bundan sonra imiş.

Bu sıkıntılara rağmen vatandaş 12 aydır konuşmadığı telefon için fatura ödüyormuş.

Telekom’un çok başarılı çalışkan ve iyi niyetli müdürü ve çalışma arkadaşları var. Biz bu ekibin Ardıçlı Köyü halkının sıkıntılarını en kısa zamanda çözeceklerine inanıyoruz.

***

Cuma akşamı ikinci güzel haberi bir dost ziyaretinde aldım. İki büyüğümüzün duasını ve gönlünü almak için ziyarette idik. Ve gelen telefonda bize bu konuyu aktaran genç dostumuz köyden aradığını söyleyerek teşekkür ediyordu.

Bu satırları yazarken çok mutluyum.

Allah herkesin kalbine göre versin diyor ve iyi bir pazar tatili diliyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Gök cisimlerinin hareketini açıklayabiliyoruz ama insanların yaptıklarını asla…

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bayan sürücüler kule kavşağında kırmızı ışıkta geçerek şanslarını zorlamadıkları zaman ADAM oluruz

ETİKETLER:

Uğur ÖZTEKE

Uğur ÖZTEKE

Yazarın Diğer Yazıları