Davutoğlu ve ekibine Konya minnettar

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 19.05.2024 22:59
YAZI
A
 Bugünkü yazı konularımıza girmeden Sayın Bakanımız Ahmet Davutoğlu ve ekibineşehrimizin insanları adına minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunarak başlamak istiyorum. Dün öğle saatlerinde Dışişleri Bakanlığı’ndan gelen telefon ve Gülşah öğretmen’inailesi ile ilgili bilgilendirme çalışmalarıyla dünyalar benim oldu.

Tek bir cümle ile bu konuyu kapatmak istiyorum.

Sayın Bakan ve ekibi şehrin her sorununa, şehrin zor durumdaki her insanına mutlaka ulaşıyorlar.

Kendilerine bir kez daha minnettarız.

SELÇUKLU BELEDİYESİ’NİN

BEYAZ MASASI İÇİN

İki gün önce bir okurumuz elinde fotoğraflar çıka geldi. Nene Hatun Parkı ile bir istekte bulunacaktı. Dinledik. Ama okurumuz esas konuyu önce defalarca Selçuklu Belediyesi’nin örnek uygulaması  Beyaz Masa’ya bildirmek istemiş. Ama bunu başaramamış. Çünkü bize aktardığına göre mail adresini yazıyormuş, cep telefonu numarasını yazıyormuş. Sıra ev telefonuna geliyormuş. Okurumuz işte tam burada “Abi artık ev telefonu kullanmıyoruz ki. Ev halkının herkesin cep telefonu var. Ev telefonunu yazmayınca işlemde yapılmıyor. Birde bunu hatırlatsan” diyordu. Biz de belediye yöneticilerimize bunu hatırlattıktan sonra okurumuzun fotoğraflarla sunduğu konuya geliyoruz. Konya’nın en çok kullanılan ve en güzel parklarından olan Nene Hatun Parkı’nda özellikle de yağışlı havalarda rögarlar temiz olmadığı için sular taşıyormuş. Ve yürüme yolları göl haline geliyormuş. Durum böyle olunca da park sakinlerinin koşma ve yürüme şansları kalmıyormuş”…

ozteke-(1)-001.jpg

Fotoğrafta da görüldüğü gibi.

Belediye yöneticilerimize bu vesile ile durumu okurumuz adına iletiyoruz.   

ozteke-(2).jpg

SELÇUK TIP’IN KANTİNİ

Bir tıp öğrencisi ise şöyle diyor;

“Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesi öğrenciyim. Hem hasta ve yakınları hem de öğrenciler olarak kantinimizde ki büyük ayıbı gözler önüne sermenizi istiyorum. Fakülte ile kantin yönetimi arasındaki sıkıntılar elektriğin kesilmesi olarak bizlere döndü. Kantinde sadece çay ve tost satışı var. Fotokopi kısmı da bir o kadar rezillik içerisinde. Tam fotokopi kısmı düzene girdi derken şimdi de bu mesele ortaya çıktı. Bu ayıbı eğer siz gazeteciler gündeme taşırsanız daha çabuk çözümlerin gerçekleşeceği kanısındayım. Lütfen bu konu üzerinde fakültemizi bir ziyaret ediniz ve bu ayıbı görünüz. Görüntüleyiniz. Teşekkürler.”

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Her etki bir ters yönde ve eşit bir tepki doğurur.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Meram Belediyesi önüne park etmek için o kavşağın akışını alt üst etmediğimiz zaman ADAM oluruz.

ETİKETLER:

Uğur ÖZTEKE

Uğur ÖZTEKE

Yazarın Diğer Yazıları