Yarın MHP İl Başkanı değişir mi?

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 17.05.2024 04:45
YAZI
A
 Merhum Türkeş’ten sonra MHP kurultayları farklı zeminlerde farklı görüntülerle yaşanmaya devam ediyor. Bugün ki kurultayda farklı renkli(!) görüntülere sahne olursa şaşırmamak gerekir. Çünkü birileri bu kurultayı “Türkeş’ten sonra ki ilk demokratik kurultay’ olarak değerlendiriyor. Bunu diyenlerde ne yazık ki MHP’liyiz diye dolaşanlar.

Çünkü Alparslan Türkeş’in 4 Nisan 1997 tarihinde vefat etmesinin ardından yapılan ilk kurultayda Genel Başkanlık için 6 aday vardı. Ve bunlardan bir tanesi de Devlet Bahçeli idi.

O günden bu güne Türk siyaset tarihinde MHP cephesinde yaşanılanları daha kimse unutmadı ki.

Çünkü o günden bu güne kimileri birilerini “Yeniçeriliğe soyunmakla” itham etti, o itham edilen kişi ise“Bu mukaddes davada onlara yer olmadığını” söylemedi mi?.

Neyse biz Ankara’da birbirlerine her lafı edenlerle, sonra dönüp kol kola girenleri bir kenara bırakalım. Eğer biz biraz daha bunları yazmaya,bir şeyleri deşmeye kalkarsak Pazar günü bazı MHP’li dostlarımızıve bazı okurlarımızı üzebilir.

Bu yüzden de ne kimseyi üzmeye ne de güzel pazarı zehir etmeye hakkımız yok diyoruz.

Dediğimiz gibi biz bu kurultayı Konya penceresinden izlemeye çalışacağız, kurultay sonucunun Konya’yı nasıl yakından ilgilendireceğine bakacağız.

Bugün Devlet Bahçeli’nin kurultaydan bir kez daha zaferle ayrılması durumunda 5 Kasım günü yaniMHP Konya’nın İl Başkanının kim olacağını biliyoruz.

Haaa bu konuda şüphesi olanlara küçük bir tio verelim mi?

Yeni İl Başkanı bizim de yakın dostumuz bir abimiz…

Hadi biz MHP Kurultayını burada noktalayalım ve partililer gibi bizde televizyondan izleyelim.

(Atlayan meraklılar için küçük bir hatırlatma yapalım. Biliyorsunuz biz bu yazımızı dün yazdık. Hem de Cumartesi günü saat 10 sularında)

RECEP KONUK GELDİ

Cumartesi sabahı havaalanı yine o muhteşem günlerinden birisini yaşıyordu. Herkes hacısını karşılamak için orada idi. Gelen hacılar arasında PANKOBİRLİK Genel Başkanı Sayın Recep Konuk’da vardı.

Yine havaalanında öğrendik ki Bülent Kaşdoğan dostumuzda bugün Konya’da olacakmış.

Biz uçağı beklerken bizi gazeteci olarak tanıyan bazı insanlarımız Havaalanı park ücretinin fazlalığından şikayetçi idiler. Malum buraya giriş çıkış 4.5 lira. O dostlara da söyledik. Türkiye’de de, Dünya’nın pek çok havaalanında da oto parklar yiyecek içecekler çaylar, tostlar dışarıya göre pahalı.

Bu noktada yapacak bir şey yok. En iyisi mi zevk alalım.

ABDÜLKADİR ÖZÖĞÜR

ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLMUŞ  

Biz Konya’yı yazma telaşesi içerisinde dostlarımızı ihmal ettiğimizi hatırladık. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi, genç işadamı ve de benim komşum Abdülkadir Özöğür kardeşimiz üçüncü kez baba olmuş. İki kız evladının ardından bir erkek evlat sahibi olan Özöğür ailesini yürekten kutluyorum. Ve bir kez daha dede olan Osman abimize de saygılarımızı sunuyoruz. Bu tebrik biraz geç kaldı ama yapacak bir şey yok.

Çünkü biz eve gidip eşimizin yüzünü görmeye fırsat bulamıyoruz ki, komşulardan haberdar olalım.

HASAN KAVUŞ ABİME DE

GEÇMİŞ OLSUN  

İşte geç kalmış bir mesaj daha. Yakın Konya tarihinin yaşayan isimlerinden esnaf büyüklerimizdenHasan Kavuş abimizin ayağını kırdığını dahası iyi olduğunu çok geç öğrendim. Hasan abimizde güya komşumuz ama evine hayrı olmayan adamın mahallesine komşusuna hayrı olur mu?

Geç kaldığımız için Hasan abimizden bir kez daha özür diliyor ve tekrar geçmiş olsun dileklerimizi tüm samimiyetimizle iletiyoruz.  

………

Tüm dostlara ve okurlarımıza mutlu huzurlu bir tatil günü diliyoruz. Tüm günlerimiz böyle olur inşallah.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bir koyun tarafından komuta edilen aslan ordusundan korkmam ama bir aslan tarafından komuta edilen koyun ordusundan korkarım.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yeşil ışık yandığı zaman sözüm ona uyanıklık yapıp hareket eden aracın sağından geçmeye çalışmadığımız zaman ADAM oluruz.

ETİKETLER:

Uğur ÖZTEKE

Uğur ÖZTEKE

Yazarın Diğer Yazıları